Više od godinu dana Allora Vera blog je bio samo nešto o čemu sam maštala. E onda sam jednog dana shvatila da je potpuno besmisleno da samo maštam o tome i da trebam konačno da poduzmem nešto po pitanju ostvarenja ideja, želja i ciljeva. Prvi korak je bio Google i “how to start a blog”. Iako sam napravila neke tehničke greške, ponosna sam na to što sam ovaj kutak napravila sama, od početka do kraja.

Najteži trenutak u stvaranju bloga bio je odabrati samo jednu temu kojom ću se baviti. Brzo sam se pomirila sa činjenicom da je to za mene nemoguće te je ovo mjesto na kom ćete naći dobre filmske i književne preporuke, moja iskustva i savjete u vezi sa njegom i uljepšavanje, ali i po nešto iz života jedne majke koja uživa u dobroj hrani i uređenju doma.

Iza ovog bloga stoji jedna diplomirana profesorica italijanskog i srpskog jezika i književnosti. Iako se ne bavim tim poslom, veliki sam zaljubljenik u italijansku kulturu što ćete ovdje sigurno lako primjetiti. Ako želite redovnu dozu pozitivne energije, zanimljivih i korisnih članaka, ostanite uz ovaj blog.

Allora Vera